+373 22 920 730
+373 68 55 66 78
Chisinau, s. Muncesti 799/8

Solicitati un apel inapoi

Please let us know your name.
Please write a subject for your message.
Вверх страницы

Producere de mobilier pentru baruri, cafenele, restaurante si hoteluriFotolii


Scaune


Mobilier din plastic


Mobilier de grădină


Paturi


Alte

S.C “MOBI-ART DESIGN” SRL are onoarea sa Va ofere servicii de confectionare a mobile de otel inox, de cea mai inalta calitate, din partea producatorilor cu renume europeana.

Structura otelului este acoperita cu un strat galvanizat prin scufundare la cald, este inoxidabil si rezistent la corziune, devenind stfel un material durabil pe termen lung de exploatare.

Atat materialele, cit si accesoriile de profil, detin certificate de calitate internationale, admise de “Moldovastandard” pentru utilizare pe teritoriul Republicii Moldova.

Secole la rand omenirea a insusit sa prelucreze fierul si s-al aplice in multiple domenii de activitate, de aceea produsele metalice sunt mereu solicitate pe piata cererilor si ofertelor comerciale.

Firma noastra Va propune un sortiment larg de mobilier inox, precum si altele  articole din metal pipe.

Rezistenta, eleganta, accesibilitate la pret- sunt proprietatile de baza a acestui tip de mobila. Folosind propriile elaborari cu specific autohton, precum si experienta producatorilor din Europa, Veti fi placut surprinsi de calitatea fara egal si caracterul inovator al acestui mobilier, pastrind, totodata, o perfecta armonie cu natura.

Fiind ghidati de principiul “Nici un compromis legat de calitate”, oferim produse.

Raportate la standardele de calitate, protejind astfel cumparatorii nostri.

In lucrul cu clientii, noi asiguram deservire competenta, operatvivitate in executarea comenzii, acordam consultatii in probleme ce tin de transportare a produselor procurate, precum si atitudine prompta in rezolvarea litigiilor bilaterale.